Installatie

Installatie van uw product.

Wanneer u een voedselrestenvermaler heeft aangeschaft, is het de volgende stap om hem op een verantwoordelijke manier te installeren. Bij elke voedselrestenvermaler zit een stap voor stap Nederlandse installatieguide waardoor de vakman of doe-het-zelf monteur het gemakkelijk kan installeren.

Wilt u zeker weten dat uw apparaat op de juiste en op een professionele manier wordt geïnstalleerd kunnen wij u het werk uit handen nemen. Devana zorgt voor de gehele installatie van het apparaat in uw keuken. De kosten voor de standaard installatie* bedraagt €149,00.

U kunt de installatie monteur selecteren bij de laatste stap van het afrekenen.

Bestel hier een monteur!

Installatie monteur

 

*De standaard installatie is op basis van vervanging van de huidige apparatuur. Mochten er aanpassingen aan de keuken gedaan moeten worden. Of er zijn extra aansluit materialen voor de montage benodigd. Wordt dit doorberekend op basis van meerwerkkosten. Wij zijn op alle bijzondere situaties voorbereid. Mocht dit bij u voorvallen dan kunt u bij onze monteur de benodigde materialen aanschaffen. Als dit het geval is zal dit aangegeven worden door de monteur voor of tijdens de montage. Heeft u een granieten of betonnen werkblad en wilt u de luchtdrukschakelaar op uw werkblad dan zal er €50,00 extra in rekening gebracht worden.

 

U kunt er ook voor kiezen om de voedselrestenvermaler zelf te installeren:
De video hieronder laat zien hoe dat moet.