Retourneren

Ben je toch niet tevreden over het artikel dat je gekocht hebt? Dan mag je het retourneren en krijg je het gehele aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Zorg er wel voor dat je alle bij het product behorende papieren zoals: handleidingen, instructies en accessoires meestuurt.

Afkoelperiode
Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.

Wil je de gehele bestelling retourneren?
Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand adres.
Devana zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten.

Bij het retourneren van jouw bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval dus niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk, vooraf, aan Devana kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. Je dient hierbij in ieder geval jouw volledige naam en ordernummer te vermelden.
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens jouw IBAN nodig. Klanten uit Belgie dienen ook het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het IBAN dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het IBAN waarmee je de betaling aan Devana hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 7 dagen aan je terugbetaald.

Retouradres:

Devana
Mariekerkestraat 19
5045JW Tilburg